carolinamedc.blogg.se

7 månader, say what!?

Kategori: Kärlek

Men på riktigt, hur kan lillkillen redan ha hunnit bli 7 månader? För ett år sen satt vi och räknade ner dagarna till ultraljudet och nu har vi här hemma en liten (fast stor) en som krälar, pussas, äter mat, kan hålla flaska själv, leker med leksaker, skrattar åt sin syster, är väldigt kittlig, är precis så där knasig som stortjejen var (är), fortfarande vaknar om nätterna (morr), är väldigt envis när det kommer till sovande och som varje dag charmar sin mamma och pappa (och syster) och gör att man älskar honom lite mer varje dag. Men...stoppa tiden lite va? Vi har för sjutton snart en ettåring =O
 

Idag är det väder

Kategori: Vinter

Ujuj, nu är det i alla fall snö mina vänner, and I love it! Såg riktigt fram emot att pulsa mot föris i morse :) Vagnen klarade sig ypperligt och är den bästa vagn jag kört på snö!

Mannen jobbar hemifrån idag men passade på att skotta fram bilen på lunchen...lång lunch blev det. Tog väl 1,5-2 timmar ungefär :p När han var klar och inkommen bjöds det på varm choklad!

 



Snart blir det till att pulsa mot föris för att hämta stortjejen igen!

 

 

 

Jag ska inte bli barnfotograf :p

Kategori: Barnen

Idag hade vi projekt fota julkort här hemma. De tidigare åren har det vart relativt lätt med bara en unge att hålla i styr men nu när dom var två, phju! Helt plötsligt skulle två barn titta åt olika håll, sitta på knasiga sätt, vilja ha det som den andre har och så vidare. Blev väl inget klockrent julkort så antingen får vi prova igen eller klistra ihop ett kollage av de bilder som lyckades bli hyfsat bra! Här nedan följer några av bilderna från dagen ;)
 
En av de första bilderna.
 
Efter ett tag blev det lite otåligt och pajasen kom fram...
 
Det var väldigt kul :)
 
Lillclownen :)
 
Fintomten
 
Första bilden på minitomten. Förvånad som alltid ;)
 
Pappa är knasig.
 
Hålla kula.
 
Passar på att nysa när mamma fotar ;)
 
Hårt äpple det här..!
 
Här börjar syskongnabbet. Båda vill ha bocken :)
 
Och pappa är alltid rolig <------ditåt ;(
 
Till slut fick Stortjejen mysa med bocken själv :)