carolinamedc.blogg.se

En sjukling i vårt hus

Kategori: Lillkillen

Lillkillen har dragit på sig nån rejäl sjuka här hemma. Vart risig sen i onsdags. Feber till och från, slemmig, galen hosta och rosslig och tung andning. Han är så ynklig min lilla skrutt :( Det har nog blivit lite bättre med den nya medicinen i alla fall men han verkar fortfarande tungandad. Idag har han nog piggat på sig aningens ändå för han vart ut på lite egna äventyr runt om i lägenheten, istället för att bara se miserabel ut och hänga i mitt knä. Tror inte han har feber heller och han har sovit i drygt en timme utan att hosta. Hoppas på att det här ger med sig nu!
 

På Facebook

Kategori: Bakat

Det har ju varit lite dåligt med uppdateringar från mitt bakande (eller uppdateringar över huvudtaget :p) här. Det beror på att det mesta som bakas istället hamnar på min sida på Facebook. Så titta in på Cakes By Carolina så finns där en massa trevligt :) Gilla gärna också ;)
 
 
 

9 månader

Kategori: Lillkillen

Idag blir då vår fina, underbara unge 9 månader! Jepp, jag är lika chockad över tidens framfart även denna månad ;p Så...vad har hänt sen sist? Han reser sig nu upp mot diverse saker utan problem och förflyttar sig mellan/utmed dom. Han är nog lite tjurig för att han inte klarar av att gå än för fick han välja skulle han gå jämt! Han har även tagit modet till sig för promenader med gåvagnen, den var superläskig förut! Han kan hitta lampan när man frågar var den är och ålar sig allt som oftast till storsyrrans rum. Han äter flaska max två gånger per dygn och äter vanlig mat resten av gångerna. Han älskar fortfarande Babblarna och nu mer även sin tandborste. Temperament har han fått också och blir superarg när maten är slut eller han inte får göra som han vill.

Är så glad att jag får vara hans mamma, även fast han många gånger går mig mer än lite på nerverna! Om tre månader ska jag få göra hans första av många födelsedagstårtor, hur overkligt känns inte det?

Marabou Chocowild och MiniStars

Kategori: Provsmakat

Nu när det börjar bli dags för lite vårnyheter så blir det mycket att provsmaka :) Dessa två nyheter från Marabou finns att köpa i kexhyllan.
 
Den första nyheten är Marabou Chocowild. Typ kex/kakor med ett djur på baksidan doppade i mjölkchoklad. Dom här är faktiskt väldigt goda och dessutom uppskattade av treåringen i hushållet. Lika spännande varje gång att se vilket djur som finns på kexet, okej, lite kul tycker mamman att det är också. Så dom här kommer vi nog köpa fler gånger!
 
 
Den andra nyheten vi smakat är Ministars. Dom är förpackade i små rullar om 6 kakor i varje och är ca. 2,5 cm i diamater. Dom ska tydligen va fyllda med en creme och sen toppade med mjölkchoklad i form av en stjärna. Föga imponerande och krämen nästan obefintlig. Smakar kaka men är ingen wowupplevelse och inte lika roliga som Chocowild. Så dom här får nog stanna kvar på hyllan i affären nästa gång vi ska köpa nåt fika.