carolinamedc.blogg.se

Nu så är han 1 år

Kategori: Kärlek

Igår var det Lillkillens allra första födelsedag. För min del bestod den av en massa minnen, extra extra gos, återblick på gamla bilder, glädje, vemod...en galen dag helt enkelt. Lillkillen märkte ingen skillnad från nån annan dag förutom att han fick tårta efter frukost och äta mellis ute ;)
 
Vi började dagen med en glad skruttunge i sängen. Han hade tydligen sovit färdig (har han inte sovit "färdigt" när han bestämmer sig för att vakna är det grin och tjur) så busdade runt i våran säng ett tag :)
 
 
Sen var det dags för födelsedagsfrukost. Det blev smörgås med lördagskorv och så mjölk att dricka :) Ja och sen tårta efter det också!
 
 
Igår var det ju så galet fint väder hela dagen så efter lite lek både här och där tog vi med mellis och satte oss på gården i solen och hade picknick. Båda barnen tyckte det var mysigt och Lillkillen satt stilla i flera minuter och mumsade smörgås och jordgubbar och små kex :)
 
 
 
Sen bar det iväg på upptäcksfärd och det skulle pillas på sand och stenar, dras i gräs och försöka ta sig uppför alla uppförbackar han kunde hitta :P
 
 
På vägen in hittade han en liten gungis som var väldigt intressant så vi tog en tur på den också ;)
 
 
Till middag blev det favoriten grillad kyckling och diverse grönsaker och bröd. han mumsade vill jag lova och var nog nöjd med dagen och att kunna skryta om att han nu faktiskt är ett helt år! Min lilla älskling!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: